Étterem fotózás

Megörökítjük életed legfontosabb pillanatait

Ajánlatot kérek!

Étterem fotózás

Éttermek számára gasztro fotózás, étterem fotózás, ételfotózás, étlapfotózás, hangulat fotózás és enteriőr fotózás.

2020.11.30.

0 komment
Étterem fotózás a jó minőségű képekért

Étterem fotózás a sikeresebb működésért

Van az a régi mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Nincsen ez másként az éttermek, vendéglátóhelyek esetében sem. A vizuális tartalmak, a képek és videók nem csak az adott hely reprezentálása miatt fontosak, hanem a marketingtevékenység során is elengedhetetlenek. Épp ezért fontos, hogy egy cég jó...

2020.11.04.

0 komment
Mi is az az étterem enteriőr fotózás?

Étterem enteriőr fotózás

Amennyiben igényes képeket szeretne egy tulajdonos a vendéglátóhelyéről, akár a weboldalra, akár máshova, érdemes elgondolkodnia az étterem enteriőr fotózás beiktatásán. Ennek számos előnye van, a jól elkészített képek nem csak a forgalmat tudják növelni, de az adott hely megítélését is abszolút pozitív...

2020.11.04.

0 komment
Étterem hangulat fotózás

Étterem hangulat fotózás

Egy vendéglátóhely, legyen az, hotel, étterem, vagy akár más intézmény, akkor működik igazán sikeresen, ha a vendégei arcán boldogság tükröződik. Az étterem hangulat fotózás pedig azt teszi lehetővé, hogy ez az elégedettség visszaköszönhessen az étteremben készített képeken is. Az igényesen elkészített...

Főoldal  | 
1

címkék:

Kommentek


Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Izgatott készülődés, megható pillanatok, boldogító igen. Akár a nagy nap minden percét végigkövetjük veletek, hogy évtizedekkel később is átélhessétek esküvőtök napját a fotókat nézegetve.

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás

Legyen szó bármilyen üzleti, vagy privát eseményről, nem múlhat el anélkül, hogy örök emlékekké avanzsálnának! 

Családi fotózás

Családi fotózás

A családdal eltöltött boldog pillanatok megfizethetetlenek. Gondoskodunk róla, hogy a legszebb percekre, a legapróbb részletekre is hosszű-hosszú ideig emlékezhessetek! 


Maradandó emlékeket alkotunk...


Cikkek

Miért fontos az imázsfilm?

Mikor célszerű az imázsfilm készítés?

Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek, szervezetek már nem csupán képeket és szöveges tartalmakat használnak a marketingtevékenységük során, hanem imázsfilmeket is. De pontosan mi is az az imázsfilm, milyen esetekben érdemes csinálni, és mire érdemes figyelni az imázsfilm készítés során? Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben a cikkben.

Minőségi videót szeretnél?

5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés

Az okostelefonok korában már mindenki tud videókat készíteni, amelyeknek már a felbontása is elég nagy. Azonban a készülékek fejlődése nem jelenti azt, hogy mindenki tisztában van a videó készítés minden fortélyával. Egyes esetekben pedig nagyon is fontos a jó minőségű videók elkészülte – erre mutatok most 5 példát. 

Mit érdemes tudni a termékfotózásról?

Termékfotózás – mit érdemes tudni róla?

Azoknak a cégeknek, melyek különböző termékeket forgalmaznak, árusítanak, elengedhetetlen, hogy a produktumokról megfelelő minőségű képek készüljenek – ebben segít a termékfotózás. De mi is pontosan az a termékfotózás, miért van olyan nagy szerepe, és miért érdemes ezzel a feladattal szakemberekhez fordulni? Ebből a cikkből kiderül!

Miért érdemesebb a rendezvényfotózást profikra bízni?

5 ok, amiért jobb a rendezvényfotózás folyamatát profikra bízni

Az okostelefonoknak köszönhetően szinte mindenki képessé vált jó minőségű képek készítésére, azonban ez nem jelenti azt, hogy a fotózás minden fortélyát is ismernék. Ugyanez vonatkozik a rendezvényekre is; hiába van a szervezőnek kamerája, jobban jár, ha a rendezvényfotózás lebonyolításával inkább egy profit bíz meg – íme 5 ok, hogy miért!