Cikkek, hírek, információk a fotózás világából - Singula

Megörökítjük életed legfontosabb pillanatait

Ajánlatot kérek!

Cikkek és hírek

2020.11.02.

0 komment
Miért érdemes a Balatonnál esküdni?

Miért a Balaton a tökéletes esküvői helyszín?

Az esküvője napja a legtöbb ember számára egy meghatározó, fontos, nagy nap. Ezt még különlegesebbé lehet varázsolni egy nem mindennapi helyszín kiválasztásával, amit a násznép is könnyedén elér. És mi lehetne tökéletesebb, mint a Balaton partján sorakozó városkák egyike? 

2020.11.02.

0 komment
Amit a rendezvényfotózásról hasznos tudni

Amit a rendezvényfotózásról tudni érdemes

Bizonyára mindenki hallotta már a kifejezést: rendezvényfotózás. Azonban azt, hogy ez pontosan mit is jelent, már sok esetben nehezebb körvonalazni. Ebben a cikkben részletesen bemutatom, hogy pontosan mi is az a rendezvényfotózás, miért jó, miért hasznos, valamint azt is, hogy kik számára megfontolandó opció egy ilyen...

Főoldal  | 
1

címkék:
Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Izgatott készülődés, megható pillanatok, boldogító igen. Akár a nagy nap minden percét végigkövetjük veletek, hogy évtizedekkel később is átélhessétek esküvőtök napját a fotókat nézegetve.

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás

Legyen szó bármilyen üzleti, vagy privát eseményről, nem múlhat el anélkül, hogy örök emlékekké avanzsálnának! 

Családi fotózás

Családi fotózás

A családdal eltöltött boldog pillanatok megfizethetetlenek. Gondoskodunk róla, hogy a legszebb percekre, a legapróbb részletekre is hosszű-hosszú ideig emlékezhessetek! 


Maradandó emlékeket alkotunk...


Cikkek

Miért fontos az imázsfilm?

Mikor célszerű az imázsfilm készítés?

Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek, szervezetek már nem csupán képeket és szöveges tartalmakat használnak a marketingtevékenységük során, hanem imázsfilmeket is. De pontosan mi is az az imázsfilm, milyen esetekben érdemes csinálni, és mire érdemes figyelni az imázsfilm készítés során? Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben a cikkben.

Minőségi videót szeretnél?

5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés

Az okostelefonok korában már mindenki tud videókat készíteni, amelyeknek már a felbontása is elég nagy. Azonban a készülékek fejlődése nem jelenti azt, hogy mindenki tisztában van a videó készítés minden fortélyával. Egyes esetekben pedig nagyon is fontos a jó minőségű videók elkészülte – erre mutatok most 5 példát. 

Mit érdemes tudni a termékfotózásról?

Termékfotózás – mit érdemes tudni róla?

Azoknak a cégeknek, melyek különböző termékeket forgalmaznak, árusítanak, elengedhetetlen, hogy a produktumokról megfelelő minőségű képek készüljenek – ebben segít a termékfotózás. De mi is pontosan az a termékfotózás, miért van olyan nagy szerepe, és miért érdemes ezzel a feladattal szakemberekhez fordulni? Ebből a cikkből kiderül!

Miért érdemesebb a rendezvényfotózást profikra bízni?

5 ok, amiért jobb a rendezvényfotózás folyamatát profikra bízni

Az okostelefonoknak köszönhetően szinte mindenki képessé vált jó minőségű képek készítésére, azonban ez nem jelenti azt, hogy a fotózás minden fortélyát is ismernék. Ugyanez vonatkozik a rendezvényekre is; hiába van a szervezőnek kamerája, jobban jár, ha a rendezvényfotózás lebonyolításával inkább egy profit bíz meg – íme 5 ok, hogy miért!